Lavuk Entertainments festivaler 2019

 

Hvis du har gyldigt § 97 ledsagerkort, kan du tage din ledsager gratis med på festival.


Lavuk Entertainments festivaler generelt

Fra 2012 har organisationen LAVUK  afholdt Lavukstock; en endags-musikfestival for mennesker med psykisk og fysisk udviklingshæmning i københavnsområdet. Vi har hver sommer de sidste 5 år stolt kunnet præsentere populære musikalske navne som blandt andre: Joey Moe, Kidd, Topgunn, Klumben, S!vas, Hatespere, Folkeklubben, Barbara Moleko, Lucy Love, Poul Krebs, Brødrene Olsen, Turboweekend, Søs Fenger, Johnson, Djämes Braun og KATO.

Lavukstock-festivalen har været en succes fra start, blandt andet grundet sit professionelle og tidssvarende program og sin lave brugerbetaling, der kommer vores økonomisk sårbare målgruppe til gode. Vores festivaldeltagere er borgere med vidt forskellige funktionsnedsættelser samt deres netværk, venner og familie.

Der er afgjort potentiale for videreudvikling af konceptet, der gennem årene har haft held til at vokse på publikumsfronten og løbende nå et nyt niveau af kunstnere. I 2016 valgte vi derfor at ekspandere på festivalfronten, og fra juni til september i år har vi afholdt hele tre musikfestivaler rundt om i landet – nærmere bestemt København, Odense og Hillerød.

For at kunne gennemføre vores festivaler på bedste vis, og for at sikre en stærk forankring i de byer, hvor de enkelte festivaler skal afholdes, indgår Lavuk Entertainment partnerskaber med lokale aktører og organisationer. Det kommer der nogle stærke og sjove arrangementer ud af.

I København arbejder vi tæt sammen med resten af organisationen LAVUK, i Hillerød hedder vores partner LEVUK; en organisation med tilbud for unge mennesker med handicap, og i Odense teamede vi op med Pro4; et alternativt beskæftigelsestilbud som henvender sig til personer med nedsat funktionsevne.

Vi tror på, at samskabelse er vejen frem, og glæder os meget til at arbejde videre med vores partnere på festivalområdet, og undersøge mulighederne for at gro og vokse i nye spændende konstellationer.