Den 17. marts løb metalfesten S.L.E.M. af stablen. Det er første gang metalfesten blev afholdt, men så absolut ikke sidste. Selve idéen til S.L.E.M er udviklet af to af Lavuk Entertainments medarbejdere, Thomas Petersen og David R. Jakobsen. De havde længe haft en drøm om at skabe deres egen metalfest henvendt til både mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne samt andre metal interesserede.

Thomas, medarbejder:

”Det var min drøm at lave en metalfest, for da jeg var på Roskilde og høre Iron Maiden i 2011, blev der skubbet for meget”

David, medarbejder:

”Man kommer ud med en masse energi (når man lytter til metal), der bliver udtrykt en masse følelser. Når man bliver vred eller hidsig, kan man sætte metal på og så få renset systemet”

Torment leverede tung og nervepirrende metal, der fik de veloplagte gæster skudt igang med aftenen. Herefter var der rockabilly, gulvbas, hårlak og svedige dansemoves fra rockdrengene i Grumpynators. Red Warszawa lukkede ballet med deres bud på polsk punk anno 2018, til stor fornøjelse og utallige croudsurf fra de glade gæster.

Med over 100 deltagende gæster, alle med fælles afsæt i metal genren, var festen en bragende succes. Og man kan allerede nu begynde at glæde sig til 2019, hvor Lavuk Entertainment inviterer til headbang og fest igen.